header images

Kivitelezés

Az elektromos szakmában egyelőre kevés vállalat mondhatja el magáról, hogy régiójában, de akár országos szinten is magas színvonalú szakmai tervezői csapattal és kivitelezői gárdával is rendelkezik egyszerre. Szerencsénkre napjainkra sikerült cégünknek elérni azt a kitűzött célt, hogy országszerte vállaljunk olyan erősáramú kivitelezési munkákat, melyeket házon belül tudunk megtervezni, engedélyeztetni. Nagyban segíti munkánkat, amikor a kivitelezők a tervezőkkel szorosan együttműködve végzik az adott megbízási munkát, agy elkerülve az többnapos egyeztetéseket, megbeszéléseket. Mind erősáramú, mind pedig gyengeáramú hálózatok tervezését, engedélyeztetését, és ezek teljes körű ügyintézését a hatóságok felé kompletten vállaljuk. Legyen a beruházás áramszolgáltatói, vállalkozói, vagy magánjellegű, tervezőink és kivitelezőink is arra törekednek, hogy a megrendelői igényeket maximálisan teljesítsék a törvényi és egyéb szabványi előírások betartása mellett.

  • napelemes erőművek létesítése

A napelemes erőművek kivitelezése napjainkban cégünk egyik legmeghatározóbb ágazata. Vállaljuk háztartási méretű kiserőművektől (HMKE, P < 50 kWp) a földre telepített erőművekig (P > 50 kWp) teljes körű kivitelezését (tervezését, engedélyeztetését, létesítését, bekapcsolását, karbantartását).

hálózatépítés (kis- és középfeszültségű szabadvezeték hálózatok,
földkábel hálózatok kivitelezése)
Összeszokott és tapasztalt villanyszerelő gárdánk megbízható beszállítókkal dolgozik együtt, melynek eredményeképpen a hálózatépítés is a kivitelezési profilunk egyik meghatározó pillére.

  • Fénytechnikai méretezés

Amennyiben a megrendelőnek szüksége van az iroda, menekülési útvonalak, irányfények vagy akár gyártócsarnok világítás olyan jellegű felmérésére, hogy az megfelel-e a jelenlegi érvényes előírásoknak, keresse fel cégünket. Ezekben az esetekben komplex szaktanácsadással, számításokkal alátámasztott javaslatokkal állunk rendelkezésre.

  • transzformátor állomások kiépítése

Csapatunk vállalja cégek/ún. nagy fogyasztók villamos rendszerének átalakítását középfeszültségű vételezésre az ehhez szükséges engedélyek beszerzésétől a mérés kiépítésén át a transzformátor állomás beüzemeléséig.

  • villámvédelemi rendszerek telepítése

Az OTSZ változásával az épületek villámvédelmére vonatkozó előírások is folyamatosan változnak. Tervezői és kivitelezői gárdánk naprakész információkkal rendelkezik ezen változásokról, így cégünk vállalni tudja a villámvédelmi rendszerek felülvizsgálatát, átalakítását, kiépítését, hogy a megrendelésben szereplő épület az OTSZ előírásainak megfelelő villámvédelemmel rendelkezzen.

  • elosztó berendezések gyártása, telepítése, karbantartása

Vállaljuk kisfeszültségű elosztó berendezések gyártását az 1-2 modulos házi elosztó szekrényektől az ipari mobil elosztó szekrényeken át egészen a több ezer amperes ipari méretű elosztó szekrényekig. Ha már meglévő elosztó szekrényét szeretné karbantartatni, akkor is számíthat segítségünkre.

  • épületvillamossági szerelések

Cégünk fő profilja a gyártó üzemek, irodák, raktárcsarnokok, ipari létesítmények elektromos hálózatának és világítási rendszerének kiépítése és karbantartása. Villanyszerelő csapataink megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy komplex elektromos villamossági szereléseket is vállalni tudjunk, mint pl. a kábeltálcázás, a vezeték hálózat kiépítése, az elosztó berendezések, szerelvények bekötése akár EX-es területen is.

  • beépített tűzjelző berendezés kiépítése

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásait szigorúan betartva vállaljuk tűzjelző berendezések beszerelését, javítását, felülvizsgálatát. Az elvégzett munkánkról felülvizsgálati jegyzőkönyvet adunk, mellyel tanúsítjuk a rendszer működését, és szakszerűségét.

  • infrakamerás mérések

A meglévő villamos hálózatok és elosztó szekrények állapotát hőkamerás mérések segítségével mérjük fel. A mérések alapján szaktanácsot adunk az esetlegesen szükséges beavatkozásra.

Fel!