header images

Bemutatkozás

A Polar-Studió 2 Kft. belépett a negyedévszázadosok körébe. Ebben a korban az ember fejében már megfordul a gondolat, hogy lehet, hogy a jövővel is foglalkozni kellene lassan, hol fogok dolgozni, miből fogom fizetni az albérletet, és jó lenne már végre egy tartós párkapcsolatot kialakítani. Egy vállalkozás életében ez a kor egészen mást jelent, hiszen ezeken a kérdéseken viszonylag az élet korai szakaszában átesik, és ha túléli, megtalálja rá a megoldást, akkor folytathatja útját az élet rögös pályáján.

A vállalat családi vállalkozásként kezdte pályafutását, és ezt azóta is fenntartja. Mivel a család a villamos szakmában szerzett iskolai végzettséget, egyértelmű volt, hogy ezen a területen kezdi meg működését is. Így a fő irány az elektromos tervezésként és kereskedelemként teljesült be. A későbbi évek tapasztalatai alapján a Polar-Studió 2 Kft. a tervezési munkák mind szélesebb körű lehetőségeivel és kihívásaival találta magát szemben, így a kereskedelmi részt inkább lezárta, és kiadta egy másik cégnek. Közben folyamatosan jöttek a megbízások a kivitelezési feladatok elvégzésére is. Ennek következtében ez is bekerült a vállalat profiljába.

A tervezői csapat folyamatosan bővül, a fiatalokat próbáljuk a szakma rejtelmeibe bevezetni, hogy a már kezdetektől a vállalat életében aktívan és kivételes teljesítménnyel dolgozókhoz minél gyorsabban fel tudjanak zárkózni – és persze a csapatnak sem árt egy kis vérfrissítés. Igen szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy ilyen elkötelezett, összeszokott, és rendkívül tapasztalt csapatot tudhatunk magunkénak.

Hogy a Polar-Studió 2 Kft. munkáiban a rendszerezettség és a követhetőség is megjelenjen, 2013-ban megkaptuk az MSZ EN ISO-9001:2009-es minősítést, melynek előírásait követve egy megbízható és élhető minőségpolitikát vezettünk be az egész vállalatra nézve.

Fel!